Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Κόκκινο κραγιόν: Ποια απόχρωση σου ταιριάζει?


Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους ενώ τα κόκκινα χείλη είναι σημάδι δυναμικότητας και αισθησιασμού  Το κόκκινο κραγιόν αποτελεί είναι εδώ και πολλά χρόνια συστατικό επιτυχημένου μακιγιάζ και ο φετινός χειμώνας δεν αποτελεί εξαίρεση ! Ποια είναι όμως η σωστή απόχρωση κόκκινου που ταιριάζει  στην επιδερμίδα σου? Πάρε παράδειγμα από “επώνυμες” εμφανίσεις και φόρα το σωστά!

1. Scarlett Johansson
κόκκινο κραγιόν Scarlett Johansson

H πανέμορφη ηθοποιός έχει ανοιχτή επιδερμίδα και ανοιχτό χρώμα μαλλιών και ματιών. Προτιμάει λοιπόν ένα ανοιχτό ματ κόκκινο κραγιόν με μικρής έντασης πορτοκαλί αποχρώσεις.


  
2. Katy Perry
κόκκινο κραγιόν katy perryΗ Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει λευκή επιδερμίδα και ανοιχτόχρωμα μάτια ενώ το χρώμα των μαλλιών της είναι μαύρο. Η απόχρωση που της ταιριάζει καλύτερα είναι το καθαρό κόκκινο.



3. Leighton Meester
κόκκινο κραγιόν leighton meester

Η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl έχει σταρένια επιδερμίδα, καστανά ανοιχτά μαλλιά και μάτια. Το κόκκινο κραγιόν που της ταιριάζει είναι το  ματ ανοιχτό κεραμιδί.



4.Jessica Alba
jessica alba κόκκινο κραγιόν

Η πανέμορφη ηθοποιός έχει πιο σκούρα επιδερμίδα που ταιριάζει τέλεια με τα σκούρα μαλλιά και τα καστανά μάτια της. Επιλέγει, λοιπόν, ένα κεραμιδί σκούρο κραγιόν.



5.Tyra Banks
tyra banks κόκκινο κραγιόν

Το τοπ μόντελ  έχει σκούρα επιδερμίδα ενώ έχει πανέμορφα πράσινα μάτια. Το κραγιόν που την κολακεύει περισσότερο απο όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου είναι το πολύ σκούρο κεραμιδί.

  πηγή: http://howto-get-your-ex-back.info




twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.