Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ποιο χρώμα μαλλιών μου ταιριάζει? Τι να διαλέξω?


Το χρώμα μαλλιών που επιλέγουμε είναι πολύ σημαντικό αφού μπορεί άλλοτε να αναδείξει την επιδερμίδα και τα χαρακτηριστικά μας και άλλοτε το αποτέλεσμα φαίνεται ψεύτικο και να μας κάνει να φαινόμαστε χλωμές και άτονες.
Η φυσική απόχρωση των μαλλιών, ο τόνος του δέρματος και το χρώμα των ματιών σου καθορίζουν και το κατάλληλο χρώμα για σένα.
Εάν αναρωτιέσαι ποιο είναι το κατάλληλο χρώμα μαλλιών για σένα διάβασε το άρθρο παρακάτω…

Εάν είσαι  φυσικά ξανθιά ή καστανόξανθη με ροδαλή απόχρωση επιδερμίδας (όπως π.χ η Ελένη Μενεγάκη) και ανοιχτά μπλε ή πράσινα μάτια, σου ταιριάζουν σχεδόν όλες οι αποχρώσεις ξανθού(συμπεριλαμβανομένου του πλατινέ), το χρυσόξανθο, το ανοικτό χάλκινο (εκτός και αν έχεις πολύ κοκκινισμένη επιδερμίδα) καθώς και το ανοιχτό ψυχρό καστανό με  ανοιχτές ξανθιές ανταύγειες.
Απέφυγε: τις σκούρες κόκκινες και βυσσινί αποχρώσεις και το μαύρο γιατί θα σκληραίνουν οπτικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και την επιδερμίδα σου .
 
Σε περίπτωση που έχεις φυσικά καστανά ή καστανόμαυρα μαλλιά, σκούρα μάτια και κιτρινωπή  επιδερμίδα, σου πάνε ζεστά χρώματα όπως το σοκολατί, το σκούρο χάλκινο καθώς και  το σκούρο ξανθό μελί (όπως π.χ της Παπαρίζου)
Απέφυγε: ψυχρές αποχρώσεις όπως την απόχρωση της μελιτζάνας, καστανά  με χρυσή βάση, καθώς και ανοικτά ξανθά όπως σταχτί και πλατινέ γιατί θα σε χλωμιάζουν και πιθανόν να αναδείξουν τις ατέλειες τις  επιδερμίδας σου.

Εάν τα μαλλιά σου είναι καστανά μεσαία και το δέρμα σου έχει μια ουδέτερη μπεζ απόχρωση (ούτε κιτρινωπή ούτε ροδαλή) ,  ενώ τα μάτια σου  είναι σκούρα μελισσοπράσινα ή καστανά, είσαι τυχερή γιατί σου ταιριάζουν σχεδόν όλα τα χρώματα (μαύρο, καστανό, κόκκινο, ξανθό μελί).
Απέφυγε: πολύ ανοιχτά ξανθά όπως το σαντρέ, το σταχτί και το ξανθό πλατινέ, τα οποία πάνω σου ίσως φαίνονται αφύσικα και άτονα. (ιδιαίτερα εάν τα μάτια σου είναι καστανά σκούρα).

Τέλος, εάν τα μαλλιά σου είναι φυσικά σκούρα, η επιδερμίδα σου σταράτη ή σκούρα και τα μάτια σου σκούρα καστανά, σου ταιριάζουν το μαύρο, το βυσσινί, το καστανοκόκκινο, το χρώμα της μελιτζάνας καθώς και οι ανταύγειες ή  συνδυασμός καστανό σκούρο στην ρίζα με  μεσαίο ξανθό με ψυχρή βάση στις άκρες (όπως ή ‘Ελλη Κοκκίνου).
Απέφυγε: ανοιχτά ξανθά, χαλκόξανθο και καστανά με χρυσή βάση γιατί θα φαίνονται υπερβολικά πάνω σου και ίσως σε χλωμιάζουν.

πηγή: http://howto-get-your-ex-back.info
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.