Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ανταύγειες στα Μαλλιά


Ανταύγειες στα Μαλλιά
 Θεωρείτε ότι οι ανταύγειες στα μαλλιά είναι παιχνιδάκι; Ξανασκεφτείτε το. Κυκλοφορούν πολλές διαφορετικές ιδέες και τάσεις για ανταύγειες στα μαλλιά αυτές τις μέρες, στις οποίες πολλές γυναίκες παίρνουν μέρος, ακόμη κι αν σε κάποιες περιπτώσεις ίσως δεν θα έπρεπε.
Αν είστε άπειρες σε ό, τι αφορά το θέμα των ανταυγειών και δεν είστε ακριβώς σίγουρες τι είδους ανταύγειες να ζητήσετε, ακολουθούν ορισμένα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπ’ όψη σας και κάποια διαφορετικά στυλ, για να σας βοηθήσουν να καταλήξετε ποιο είναι κατάλληλο για εσάς.

 Γιατί να μου Κάνουν Ανταύγειες;
 Εκτός του ότι το να αποκτήσετε ανταύγειες είναι συνήθως λιγότερο ακριβό και λιγότερο προφανές από το να κάνετε μια ολοκληρωτική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας, οι ανταύγειες σας δίνουν τη δυνατότητα πραγματικά να αναδείξετε τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σας. Αυτό καθιστά το να επιλέξετε τι είδους ανταύγειες θα προστεθούν στα μαλλιά σας ακόμη πιο σημαντικό.

 Μη συμβιβαστείτε ακολουθώντας τις κυριότερες τάσεις στις ανταύγειες-πολλές γυναίκες επέλεξαν τις παχιές ανταύγειες ενώ έπρεπε να είχαν προτιμήσει μια πιο διακριτική εμφάνιση και αντίστροφα. Οι ιδέες και οι τάσεις σε ό, τι αφορά τις ανταύγειες έρχονται και παρέρχονται, αλλά μόλις βρείτε κάτι που να ταιριάζει με το πρόσωπό σας και τον τόνο της επιδερμίδας σας, καλό θα ήταν να επιμένετε στο εξής σε αυτό.

 Κάποια άλλα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπ’ όψη σας προτού προσθέσετε ανταύγειες στα μαλλιά σας είναι:
  • Το στυλ των μαλλιών σας
  • Το χρώμα τους (φυσικό ή από βαφή)
  • Την επιδερμίδα σας
  • Το τωρινό σας επάγγελμα (οι περισσότεροι δικηγόροι δε θα έμεναν ανεπηρέαστοι αν επέλεγαν έντονες ροζ ανταύγειες!)

Ανταύγειες που Περικλείουν το Πρόσωπο
 Οι ανταύγειες που περικλείουν το πρόσωπο είναι ίσως οι πιο απλές απ’ όλες, δεδομένου του ότι είναι τοποθετημένες μόνο γύρω από το πρόσωπο. Αυτές οι ανταύγειες πραγματικά περικλείουν και αναδεικνύουν το πρόσωπο σαν κορνίζα, ενώ φωτίζουν τη θαμπή επιδερμίδα. Πολλές γυναίκες μάλιστα υποστηρίζουν ότι οι ανταύγειές τους, τους προσδίδουν μια πιο νεανική λάμψη!

 Οι ανταύγειες που περικλείουν το πρόσωπο συνήθως τοποθετούνται κάτω από την επιφάνεια των μαλλιών, ώστε να είναι πιο διακριτικές, ενώ επιπλέον έτσι, όταν αρχίζουν να μακραίνουν τα μαλλιά, είναι μακράν λιγότερο εμφανής η διαφορά.



 Ξανθές Ανταύγειες
Σχεδόν κάθε γυναίκα, όταν ζητά ανταύγειες, ζητά ΞΑΝΘΕΣ ανταύγειες. Δεν πρέπει όμως όλες οι γυναίκες να επιλέξουν την οδό των ξανθών ανταυγειών. Οι ξανθές ανταύγειες ταιριάζουν καλύτερα σε:

  • Ξανθές με σταχτί απόχρωση μαλλιών
  • Σκούρες ξανθές
  • Ανοικτές καστανές
  • Κουρέματα σε στυλ πανκ ή έξαλλο, διασκεδαστικό στυλ

Αν έχετε σκούρα μαλλιά και σκοπεύετε να διατηρήσετε τα μαλλιά σας σκούρα, οι ξανθές ανταύγειες μπορεί να καταλήξουν να φαίνονται ξεπερασμένες και απωθητικές. Τσεκάρετε κάποιες φωτογραφίες στο διαδίκτυο από κοπέλες οι οποίες έχουν είτε μεσαίο καφέ, είτε στο χρώμα της βελανιδιάς, ή μαύρα μαλλιά και δείτε αν σας αρέσουν τα αποτελέσματα.



Εμφανείς Έντονες Ανταύγειες
 Όταν μιλάμε για έντονες ανταύγειες, εννοούμε εκείνες τις μοντέρνες γραμμές κι εκείνες τις παχιές ανταύγειες που αναφέρθηκαν παραπάνω στο άρθρο. Αυτού του τύπου οι ανταύγειες σίγουρα δεν εφαρμόζονται στα μαλλιά σας για να σας δώσουν ένα «διακριτικό» αποτέλεσμα. Είναι εκεί για να ξεχωρίζουν, να έλκουν την προσοχή στο πρόσωπό σας, και να σας προσδώσουν μια εμφάνιση σύμφωνη με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Πολλές τέτοιου είδους ανταύγειες γίνονται επίσης σε ασυνήθιστα χρώματα όπως ροζ, πορτοκαλί και μπλε.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για ένα πιο διακριτικό αλλά πάλι έξαλλο και διασκεδαστικό αποτέλεσμα, επιλέξτε χρώματα που είναι παρόμοια με το χρώμα των μαλλιών σας. Για παράδειγμα, αν έχετε ήδη σκούρα μαλλιά, επιλέξτε ναυτικό μπλε ή βαθύ μωβ. Αν έχετε ξανθά μαλλιά, επιλέξτε ροδακινί τόνους και ανοικτά πορτοκαλί χρώματα.



πηγή: .totalbeauty.gr

------------------------------


Ανταύγειες


antaugies-386Αυτό που είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με τις ανταύγειες, είναι ότι οι ανταύγειες πρέπει οπωσδήποτε να γίνονται σε κάποια απόσταση από το θύλακα της τρίχας (και άρα δεν έρχονται σε επαφή με το δέρµα).
Ωστόσο, μην επιχειρείτε να κάνετε ανταύγειες σε διάστημα μικρότερο των 4 μηνών, προκειμένου να μην κουράζετε συνεχώς τα μαλλιά σας.

 

πηγή: myworld.gr
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.