Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΑΟΥΡΤΟΚΕΙΚ ΜΕ ΙΝΔΙΚΗ ΚΑΡΥΔΑ

Άνοιξα το ψυγείο και είδα ότι λήγανε 2 γιαούρτια Danonne "Το γαλακτοπωλείο με μια κουταλίτσα ζάχαρη",είναι τα καινούργια της Danonne που κυκλοφορήσανε το καλοκαίρι σε πολύ καλή τιμή (τα τσάκιζα το καλοκαίρι 2-2 τα έτρωγα και είχα και τον Οδυσσέα που ζήταγε συνέχεια). Είπα να φτιάξω και εγώ ένα κείκ με γιαούρτι. Συνταγή καμία δεν μου άρεσε και έτσι αυτοσχεδίασα.

Υλικά
1 κούπα ζάχαρη
250γρ βούτυρο
3-4 αυγά
500γρ αλεύρι φαρίνα
2 κεσεδάκια γιαούρτια Danonne με μια κουταλίτσα ζάχαρη
1 σακουλάκι ινδική καρύδα (περίπου 180γρ) (τρελαίνομαι για ινδικη καρύδα μέσα στο γλυκό)



Παρασκευή
Ξεκινάμε όπως φτιάχνουμε ένα κέικ. Ανακατεύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει, ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά. Συνεχίζουμε ρίχνοντας εναλλάξ αλεύρι, γιαούρτι και ινδική καρύδα. Το μείγμα πρέπει να βγεί όπως του κέικ. Επειδή έγινε πηχτό έριξα λίιιγο γάλα έρθει στα ίσα του. ;)

Ψήνουμε για 1 ώρα περίπου στους 180 με 200 βαθμούς ανάλογα το φούρνο.


Καλή επιτυχία!!!

Μαρία!



twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.